Monthly Archives: joulukuu 2011

Jäähelmi logo

Jäähelmen kansa seikkailee talvilomalla Linnanmäellä

Sattuipa eräänä talvipäivänä, että flunssainen mammutti Höntti, Jäähelmen kansan lemmikki, aivasti samalla kun ihaili kauniita jäähelmiä. Höntin aivastus lennätti jäähelmet ympäri talvista Linnanmäkeä ja nyt hän tarvitsee apua niiden löytämiseksi. Tämä on tarina, jolla alkaa Linnanmäen talvirieha Jäähelmi. Lapset ja lapsenmieliset toivotetaan tervetulleiksi nauttimaan huvipuiston iloisesta vilinästä ja taianomaisesta tunnelmasta 26.12.2011 alkaen.

Paasitorni

Paasitorni nousi kongressitalotutkimuksen kärkeen

Kokous- ja kongressikeskus Helsinki Congress Paasitorni nousi pääkaupunkiseudun ykköseksi valtakunnallisessa tutkimuksessa, jossa mitattiin kongressitalojen asiakaspysyvyyttä ja vahvuuksia asiakkaiden kokemusten perusteella. Paasitorni sai kiitosta erityisesti henkilökunnan ammattitaidosta ja palveluhalukkuudesta, myyntipalvelun toiminnasta, yhteydenpidosta asiakkaisiin sekä tiedottamisesta.

Highlight Valaistus Galleria

Valo ei ole vain valoa, julistaa uusi Highlight valaistus Galleria

Mannerheimintie 37:ään on avattu uusi, suomalaiseen valaistusmuotoiluun keskittynyt galleria, joka tuo paljon toivottua valoa vuoden pimeimpään aikaan. Syyskuussa avajaisiaan viettänyt HighLight Valaistus Galleria keskittyy esittelemään suomalaisten muotoilijoiden ajankohtaisia valoprojekteja ja ideoita. Tarkoitus on tuoda valo esiin uusilla tavoilla ja rikkoa perinteitä näyttelyiden esillepanossa.