Gardenian menovinkit syyskuulle
Visit Helsinki syyskuu 17, 2011

Gardenia-Helsingin opastetut luontoretket vievät tällä kertaa Vuosaaren täyttömäelle uhanalaisten kasvien ja hyönteisten pariin lauantaina 17.9. sekä Kivinokan syysluontoon 24.9. Retket järjestää Gardenia yhdessä Helsingin ympäristökeskuksen kanssa ja niille on vapaa pääsy.

Kuva: Gardenia-Helsinki

Viikin perinteisessä Päivä Maalla –tapahtumassa sunnuntaina 18.9. löytyy tekemistä koko perheelle. Alueella on nähtävänä muun muassa kotieläimiä ja maatalouskoneita sekä lapsille luvassa askartelua ja lypsyrasti. Gardenian pihalta löytyy lisäksi suoramyyntitori ja trooppisesta puutarhasta opastettuja kierroksia sisäänpääsymaksun hinnalla sekä paljon muuta.

Nappaa parhaat vinkit syyssadon kuivattamiseen Sato säilöön kuivatenluennolla torstaina 22.9. ja poikkea samalla Gardenian käytävägallerian KOIVU JA RISU –näyttelyssä, joka esittelee porvoolaisen taidekäsityöläisen ja luontovalokuvaajan Tarja Heikkilän töitä ja valokuvia. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se jatkuu aina 20. lokakuuta asti.

Kolmiosaisella Oman pihan suunnittelu –kurssilla pääsee 27. syyskuuta alkaen ohjatusti ideoimaan oman pihan ilmettä muun muassa kasvivalintojen kautta. Suunnittelun voi aloittaa vaikka pihan portista, johon askarrellaan syyskranssi floristin opastuksella torstaina 29.9.

Muista, että useat yllä mainituista kursseista vaativat ennakkoilmoittautumisen. Katso tapahtumien tarkemmat tiedot Gardenia-Helsingin verkkosivuilta tai ota yhteyttä Gardenian asiakaspalveluun, puh. (09) 3478 400.