Koe yksi maailman erikoisimmista ravintolaelämyksistä – taivasravintola Dinner in the Sky Rautatientorilla 13.–17.8!
Elisabeth Heinrichs heinäkuu 31, 2012

Elokuussa Helsinki tarjoaa lähtemättömän kokemuksen kun Dinner in the Sky Suomi järjestää samppanjamaistiaisia, lounaita ja illallisia 40 metrin korkeudessa Rautatientorin aukiolla! Käytännössä tämä tarkoittaa että uniikki Dinner in the Sky – pöytä, johon mahtuu 22 asiakasta, nostetaan nosturin avulla yläilmoihin jossa paikalliset ja kansainvälisesti tunnetut huippukokit valmistavat heille syötävää.

Kuva: Dinner in the Sky

Taivasravintolan turvallisuus on parasta luokkaa – ruokailijat istuvat tukevasti nelipistevöillä varustetuilla istuimilla ja henkilökunnan turvallisuus on valjain varmistettu. 22 vieraan ohella mukana on myös viiden hengen turvallisuustiimi, joka vastaa tarjoilun sujuvuudesta sekä noston ja laskun turvallisuudesta. Erikoisvalmisteinen Dinner in the Sky -pöytä täyttää saksalaisen DIN 4112 -standardin asetukset ja se testataan vuosittain Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta.

Kuva: Dinner in the Sky

Päivittäin vaihtuvat kokit mm. ruotsalaisen kahden Michelin-tähden ravintolan Frantzén/Lindebergin Björn Frantzén ja Daniel Lindeberg, kotimaisen Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen, Demon Tommi Tuominen ja Postresin Samuli Wirgentius ovat myös mukana illallistilaisuuksissa 40 metrin korkeudessa ja tarjoilevat ruoan sekä seurustelevat vieraiden kanssa.

Kuva: Dinner in the sky

Huikeasta näköalasta ja vatsassa kutkuttelevasta kokemuksesta voi nauttia 40 minuuttia kestävällä lounaalla, tunnin pituisella päivällisellä tai lyhyemmällä, 20 minuutin mittaisella samppanjatarjoilulla. Dinner in the Skyn juomayhteistyökumppani on G.H. Mumm -samppanja.

Kuva: Dinner in the Sky

Amerikkalainen talouslehti Forbes on valinnut Dinner in the Skyn kymmenen erikoisimman ravintolan joukkoon maailmassa.

– ”Haluan olla tekemässä kivoja ja spontaaneja juttuja, ja Dinner in the Sky kuuluu juuri niihin. On hauskaa olla mukana tapahtumassa, jossa on myös muita samanhenkisiä alan ammattilaisia”, kertoo keittiömestari Sasu Laukkonen.

Kuva: Dinner in the Sky

Tapahtuma on osa taivasravintolakiertuetta, joka kiertää yli 30 maassa. Ainutlaatuisen taivasravintolan pöytä on katettu aiemmin muun muassa Pariisissa, Lontoossa, Las Vegasissa ja Rio de Janeirossa.

Varaukset taivasravintolaan voi tehdä Dinner in the Sky:n Internet-sivuilla.

Pystytkö vastustamaan taivaallista ruokaa?