Lapin talvi kesäisessä Helsingissä!
Elisabeth Heinrichs heinäkuu 6, 2011
Lähde: Unique Lapland Helsinki

Huhuista poiketen lappilaisen talvimaailman löytää tänäkin kesänä Kivikosta, Helsingistä! Unique Lapland Helsinki, joka toimii Ylläs-hallissa, on tuonut jo toistamiseen porot ja huskykoirat helteiseen Helsinkiin! Isokokoinen urheiluhalli toimii tämän fantasiamaailman näyttämönä.

Palvelut ovat tarjolla päivittäin 15.5.–15.8. klo 10–19 sekä ryhmille että yksittäisille matkailijoille ja vieraille.

Vierailu Unique Lapland Helsingin -5 asteisessa talvimaailmassa, josta löytyy pulkkamäki, luistelurata, igluhotelli ja jääbaari- sekä -ravintola, maksaa 20€/aikuinen, 17€/lapsi (4-14 vuotta). Sisäänpääsymaksulla pääsee tutustumaan edellä mainittuihin osioihin. Husky-ajelu optiona paikan päällä 20€/henkilö, kun taas poroajelu maksaa paikan päällä 15€/henkilö. On olemassa myös Arctic Animals niminen paketti johon sisältyy perusvierailu sekä husky- ja poroajelu. Tämän paketin hinta on 52€/aikuinen, 49€/lapsi (4-14 vuotta).

Lähde: Unique Lapland Helsinki

Talvimaailmaa varten vierailija saa aina talvivaatetuksen.

Yöpyminen ainutlaatuisessa igluhotellissa maksaa 125€/henkilö/yö, sisältäen yöpymisen, sisäänpääsyn, suihkun, säilytyslokeron, saunan ja aamupalan. Unique Laplandin jäinen hotelli on maailman ainoa ympärivuotinen igluhotelli!

Huikea jääbaari on vierailtavissa päivittäin klo 10–19 normaalivierailun yhteydessä. Kuitenkin jos haluaa ostaa baarin tuotteita, on tämä varattava ryhmille ennakkoon tai sitten tiedusteltava erikseen jos se on auki. Kesän risteilijäryhmiä käy Ylläs-hallissa lähes päivittäin ja tänä aikana myös jääbaari on auki ja tuotteet ovat myynnissä.

Jääbaari, -ravintola ja igluhotelli ovat tehty tekolumesta ja -jäästä. Materiaali takaa sen, että talvimaailma kestää niin syksyn, talven, kevään kun kesänkin!